Met Sprongen Vooruit bezoekt...

Nationaal Onderwijs Congres 2018

05 okt 2018

Op 5 oktober 2018 vindt het Nationaal Onderwijs Congres plaats in het Spant te Bussum.
Wil je meer informatie over het Nationaal Onderwijs Congres of je hiervoor aanmelden? 
Ga dan naar https://www.oino-advies.nl/event/93/

- Nicole Scholten -

Nationale Educational Needs Conferentie

26 sept 2018

De Nationale Educational Needs Conferentie 2018 is hét evenement voor verdieping en verbreding van uw kennis. Tijdens deze conferentie staat het bieden van Passend Onderwijs centraal. Wij waren aanwezig op de informatiemarkt met onze druk bezochte stand.

- Nicole Scholten -

Het Pica Onderwijscongres

19 sept 2018

Tijdens Het Pica Onderwijscongres waren wij aanwezig op de informatiemarkt met een stand. Het ziet er ontzettend gezellig uit en zelfs meneer Kikker mocht dit keer mee!

- Nicole Scholten -

Tweedaagse NOB te Heeze

28 t/m 30 aug 2018

Julie Menne verzorgde een tweedaagse Met Sprongen Vooruit groep 1 t/m 8 workshop voor leerkrachten die via de stichting NOB (Nederlands Onderwijs Buitenland) op een school in Europa les geven. We gingen onderandere met diverse setjes kaarten voor groep 1 t/m 8 door de sorteermachine (kaarten met getalbeelden (groep 1&2) , kaarten met getalsymbolen 1 t/m 130 (groep 3&4), keerkaarten (groep 5&6) en kaarten met breuken (groep 7&8). Een oefening die op alle verschillende niveau's kan worden gedaan. Het was mooi weer, dus we konden het buiten doen en de deelnemers legden zelf het parcours uit.

- Julie Menne -

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het rekenprogramma Met Sprongen Vooruit? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief (5x per jaar).