Met Sprongen Vooruit bezoekt Pabo

SITTARD 

22-06-2018

Tijdens de Rekenmarkt van de Pabo in Sittard was Nicole aanwezig om een korte workshop te verzorgen voor de studenten. Samen met alle andere deelnemers hebben we van de Rekenmarkt een fijne, leerzame, speelse en interactieve dag kunnen maken!

De sorteermachine was een enorme hit!

- Nicole Scholten -

Leiden

13-01-2017

Tijdens de workshop waren er studenten aanwezig uit het vierde jaar met een minor in rekenen. De workshop had betrekking op Met Sprongen Vooruit groep 1 t/m 8 en alle studenten zijn naar huis gegaan met leuke cadeaus. De studenten kwamen van de Pabo Hogeschool Leiden, Pabo Saxion te Deventer en Pabo Thomas More te Rotterdam. De workshop werd gegeven door dr. Julie Menne. De foto's laten een impressie zien van deze dag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een workshop bij u op school, voor uw stichting of voor u en uw studiegenoten? Neem dan contact op:  info@menne-instituut.nl

- Julie Menne -

Pabo docenten bij Menne Instituut

22-04-2016

Vrijdag 22 april krijgen 27 PABO docenten de rekenleerlijnen van Met Sprongen Vooruit gepresenteerd.

- Julie Menne -

Studieochtend Rekenminor

28-11-2016

Pabostudenten uit Almere, Deventer, Leiden en Utrecht maakten afgelopen vrijdag 28 november kennis met Met Sprongen Vooruit. Deze studieochtend werd verzorgd door Julie Menne en maakt deel uit van de rekenminor op de Pabo in Leiden.

- Julie Menne -

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het rekenprogramma Met Sprongen Vooruit? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief (5x per jaar).